logo brasserie bij koers

Over ons

OVER BRASSERIE BIJ KOERS

Gelegen in het leuke Rheeze, bij de ingang van Camping ’t Veld, biedt Brasserie Bij Koers een gezellige en warme omgeving voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke plek voor een ontspannen lunch of een sfeervol diner, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze missie

Bij Brasserie Bij Koers streven we ernaar om elke gast een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Ons team van gepassioneerde koks bereidt met liefde en zorg de meest verrukkelijke gerechten, gemaakt van de beste ingrediënten. Wij geloven in het creëren van gerechten die niet alleen heerlijk smaken, maar ook een feest voor het oog zijn.

Voor het hele gezin

Wij zijn trots op onze kindvriendelijke omgeving en nodigen gezinnen uit om samen te genieten van een smakelijke maaltijd. Onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils, van klassieke favorieten tot moderne specialiteiten. En terwijl u ontspant en geniet van uw maaltijd, kunnen de kinderen zich vermaken in onze indoor speeltuin.

Evenementen en catering

Naast ons reguliere menu bieden wij ook mogelijkheden voor speciale evenementen en catering. Of je nu een verjaardagsfeest, een familie bijeenkomst of een andere viering plant, wij zorgen ervoor dat jouw evenement perfect verloopt. Neem contact met ons op voor meer informatie en om jouw wensen te bespreken.

Kom langs en ervaar het zelf

Wij nodigen je van harte uit om Brasserie Bij Koers zelf te ervaren. Geniet van de gezellige sfeer, de heerlijke gerechten en de warme gastvrijheid waar wij om bekend staan. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Bezoek ons

Restaurant

Klanten

Recensies